Nedrivning af hus

Hos os får du professionel nedrivning af hus til en god pris

Som tiden går og vi udvikler ny teknologi og nye byggematerialer, bliver sikkerhedskravene til bygninger og huse mere og mere skærpede. Det betyder, at der i dag er en stigende mængde af gamle huse og boliger, som ikke længere lever op til de moderne krav, som stilles af myndighederne. Hvis husene er meget gamle, er det som regel meget dyrt at totalrenovere dem, og det er derfor nemmere at rive huset ned og bygge et nyt.

Men det kan være både besværligt og uoverskueligt for almindelige privatpersoner at skulle stå for nedrivningen af et helt hus. Hvilke regler skal man overholde? Hvad skal man gøre ved byggeaffaldet? Og hvilke maskiner har man brug for?

Med os som projektleder behøver i ikke at bekymre jer om noget - vi sørger for at orientere alle de relevante instanser, og vi står for både nedrivning og oprydning, så der står en fin og nøgen grund klar til bygning af jere nye drømmehus, når vi er færdige.

Hvis i skal have revet et hus ned, så kontakt os på telefon 11 22 33 44 eller skriv til os på info@nedrivningafhus.dk. Vi sidder altid klar til at svare på spørgsmål og tage en uforpligtende snak om projektet.

Kontakt os

Vi er eksperter i både total- og delvis nedrivning af hus

Som nedrivningsvirksomhed har vi mange års erfaring alle former for nedrivning, både totalnedrivning og delvis nedrivning. Hvis huset er meget gammelt, vil vi som regel anbefale en totalnedrivning - men hvis huset er mere moderne, så kan en delvis nedrivning være relevant.

Totalnedrivning

En totalnedrivning er en nedrivning af hele bygningen, fra inventar til fundament - og vi er blandt de bedste på markedet. Vi står for alt, fra indhentning af nedrivningstilladelser fra kommunen og nedbrydning af selve bygningen til oprydning og miljøsanering.

Delvis nedrivning

Ved en delvis nedrivning bibeholder man husets facader, ydervægge og selve fundamentet, men river alt det indvendige i bygningen ned. Vi fjerner både lofte, gulve, skillevægge og andet inventar fra ejendommen - og vi står selv for både sortering og bortskaffelse af affaldet.
 


Vi river hus ned med så få støjgener som muligt

Nedrivning af et hus er lidt specielt, fordi det typisk kan være til stor gene for naboerne, både i form af støv og støj. Hvis man lige har købt en grund og vil rive det gamle hus ned, så bliver man måske ikke så populær blandt sine nye naboer.

For at gøre nedrivningen så smertefri som muligt for både bygherre og naboer, bruger vi altid det nyeste udstyr og de nyeste nedrivningsmetoder. Og så bestræber vi os selvfølgelig også på, at der skal tages hensyn uden at tidsplanen skrider.

Få et godt tilbud på nedrivning af hus

Det er svært at give en fast pris på husnedrivning, da der er mange faktorer, som spiller ind - hvor mange kvadratmeter drejer det sig om? Hvordan er beliggenheden? Er der brugt miljøskadelige stoffer under opbygningen? Og så videre.

Derfor besigtiger og undersøger vi altid projektet efter en indledende snak med kunden, så vi kan komme med en realitisk pris og tidsplan. På den måde ved i præcis, hvornår i kan påbegynde konstruktionen af jeres nye hjem. Når vi udfører nedrivning af hus, så overholder vi altid vores deadlines - og hvis vi kan se, at der muligvis kan opstå problemer, så orienterer vi altid om det i god tid.

Få et uforpligtende tilbud
 


Håndtering og bortskaffelse af farligt materiale

Hvis huset er gammelt eller bygget i perioden fra 1950 til 1977, så er der stor sandsynlighed for, at der er blevet brugt miljøfarlige stoffer i byggeriet, som f.eks. asbest, PCB eller bly. Disse materialer er farlige for både mennesker og miljø, og de er derfor omfattet af en masse regler.

Når vi river hus ned, så sørger vi altid for at screene byggeriet for farlige materialer, og hvis vi finder dem, så tager vi os af det hele - anmeldelse, håndtering og bortskaffelse i henhold til de gældende miljøregler. Du kan læse mere om miljøsanering her.

Regler inden for nedrivning

Når vi bliver hyret som projektleder, så står vi for det hele. Men det er stadig en god idé at kende lidt til reglerne, når det kommer til nedrivning. Som udgangspunkt skal man som bygherre overholde "Bygningsreglementet 2018" - kaldet BR18 - og sikre sig, om der er andre regler i lokalplanen, man skal overholde. I BR18 er det specialt paragraf 47 om nedrivning af bebyggelse, man skal være opmærksom på:

  • BR18 § 47, stk. 1 - Nedrivning af bebyggelse, der kræver byggetilladelse at opføre, må ikke påbegyndes uden tilladelse fra kommunalbestyrelsen.
     
  • BR18 § 47, stk. 2 - Garager og carporte, der ikke er integrerede i den primære bebyggelse, samt udhuse, hønsehuse, drivhuse, overdækkede terrasser og lignende, der er opført i tilknytning til enfamiliehuse, dobbelthuse, rækkehuse og sommerhuse, kan nedrives uden tilladelse fra kommunalbestyrelsen.
     
  • BR18 § 47, stk. 3 - En ansøgning om nedrivning skal indeholde oplysning om identifikation af bygningen, herunder ejendommens adresse og matrikelbetegnelse, og oplysning om bygningens omtrentlige højde og grundflade, og skal ske ved anvendelse af den digitale løsning, som kommunalbestyrelsen stiller til rådighed, og skal signeres digitalt af ejeren.
     
  • BR18 § 47, stk. 4 - Kommunalbestyrelsen kan fastsætte retningslinjer for nedrivning af bebyggelse.
     
  • BR18 § 47, stk. 4 - Afslutning af en byggesag, hvor der er meddelt tilladelse til nedrivning af bebyggelse, skal færdigmeldes til kommunalbestyrelsen.


Læs mere om BR18 her

Udfyld felterne herunder og vi vender hurtigst muligt tilbage til dig